Baleset-bűnügy

Megkínozták, láncfűrésszel fenyegették, majd megölték az ártatlan nyolcgyermekes apukát

rtl.hurtl.hu

2023. június 26. 11:16

A férfi kegyetlen megkínzása mögött drogfüggő felesége áll, aki hamisan megvádolta őt azzal, hogy szexuálisan zaklatta lányait, majd bosszúból „pedofilgyűlölő” verőlegényeket küldött az áldozatra. A kegyetlen gyilkosság megrázta egész Ausztráliát. 

Egy önbíráskodó banda láncfűrésszel fenyegettet, megkínzott és megölt egy nyolcgyermekes apukát Ausztráliában, és megpróbáltak vallomást kicsikarni belőle olyan bűncselekményekért, amelyeket valójában nem követett el – számol be a sokkoló gyilkosságról a DailyMail.

A Bradley Lyons nevű áldozat kegyetlen kínzása mögött drogfüggő felesége áll, aki hamisan megvádolta őt azzal, hogy szexuálisan zaklatta lányait. Jana Hooper segédkezett megszervezni az akciót, amely keretében verőembereket engedett be a Victoria állambeli házukba, hogy megtámadják az ártatlan apukát.

Lyons-t egy magát pedofilellenesnek tartó, szélsőséges szervezet vezetője kínozta meg társaival, akik mind az Australian Freedom Fighters (ausztrál szabadságharcosok) bandájához tartoztak. Az Albert Thorn nevű elkövető ölte meg a férfit, majd autójának csomagtartójába gyömöszölte és elhajtott vele a helyszínről. Az 57 éves elkövetőt azóta bűnösnek találták az apuka megkínzásának, bebörtönzésének és meggyilkolásának ügyében, az áldozat felesége hét és fél év börtönbüntetést kapott.

Nyitókép: Pexels.com

#Baleset-bűnügy#ausztrália#kínzás#gyilkosság#láncfűrész#fenyegetés

Címlapról ajánljuk