Baleset-bűnügy

Mérgezett csokival próbálta megölni magát a vádlottak padján egy pedofil

rtl.hurtl.hu

2023. június 22. 16:08

Túlélte.

Úgy próbálta megölni magát egy pedofil férfi, hogy megevett egy szelet mérgezett Snickerst, miközben a vádlottak padján ült egy ausztrál bíróságon, írja a Metro.

A férfi éppen a Victoria állambeli bíróság négy ellene hozott bűnös ítéletének kihirdetésén volt, amikor állítólag elővette a csokoládét a zsebéből.

A biztonsági személyzet felszólította, hogy hagyja abba az evést, de ő tovább ette, majd elárulta, hogy azt patkányméreggel „ízesítette”. A feltehetően hetvenes éveiben járó szexuális bűnözőt előzetes letartóztatásba helyezték, mielőtt a rendőrségi cellában összeesett és eltörte az egyik ujját.  

Kórházba szállították, ahol az intenzív osztályon kezelték mérgezéssel. 

Úgy tudni, hogy a csokoládészeletben lévő patkányméreg mennyisége nem volt elég ahhoz, hogy megölje. A férfi – akit nem neveztek meg – a Warrnambool megyei bíróságon állt a vádlottak padjára, mert állítólag molesztálta élettársa kislányát.  

Az ügyészek szerint a férfi 1991 és 2000 között, négy és 14 éves kora között molesztálta a kislányt. Várhatóan szeptember 11-ig rácsok mögött marad, amikorra az előzetes ítélethirdetésre kerül sor.  

Nyitókép: Pixabay

#Baleset-bűnügy#mérgezés#mérgezett étel#bíróság#szexuális bűnöző#pedofil#tárgyalás#patkányméreg

Címlapról ajánljuk