Baleset-bűnügy

Virágcsokorba rejtett csontozókéssel próbálta megölni volt szeretője feleségét

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. június 13. 17:38

22 év börtönre ítélték a 44 éves angol nőt, aki beismerte bűnösségét.

Huszonkét év börtönre ítélte az angol bíróság a 44 éves Clare Bailey-t, aki tavaly júniusban megpróbálta megölni volt szeretője feleségét, írja a CBS News, a North Yorkshire-i rendőrség közleménye alapján. Clare Bailey beismerte bűnösségét.

Clare Bailey viszonyt folytatott áldozata férjével, és amikor szakított vele a férfi, nem tudta feldogozni, hogy nem őt választotta. Pár hónappal később elhatározta, hogy megöli volt szeretője feleségét, akinek egyébként fogalma sem volt róla, hogy férje egy másik nővel megcsalta.

Clare Bailey orvosi arcmaszkot húzott, vörös parókát tett a fejére és vett egy nagy csokor virágot, amiben elrejtett egy nagy pengéjű csontozókést. A nő odament a házaspár harrogate-i lakásához, becsengetett és amikor kijött Emma, a férfi felesége, rátámadt. A féltékeny szerető áldozata nyakán, mellkasán, hasán és karjain ejtett mély sebeket, miközben az próbált védekezni a szúrások és vágások ellen.

A támadásnak szemtanúja volt a házaspár egyik gyereke, a tinédzserkorú lány megpróbálta védeni az anyját. A támadó végül elmenekült, a rendőrség két nappal később vette őrizetbe  West Midlands-i otthonában.

A feleség túlélte a támadást, de súlyos, életveszélyes sérülései miatt több mint egy hónapot kellett kórházban töltenie, és a támadás okozta traumától máig álmatlanságtól szenved, vagy ha el is tud aludni, akkor rémálmok gyötrik. Sérülései miatt a nő még mindig fájdalomcsillapítókat szed, a jobb lábára erősen sántít, hosszú távon csak kerekesszékkel tud közlekedni, a hétköznapokban is csak segítséggel boldogul. Munkáját mind emiatt elvesztette, járulékokból kell megélnie.

Nyitókép: North Yorkshire Police

#Baleset-bűnügy#bűnügy#féltékenység#gyilkossági kísérlet#egyesült királyság#késelés#szerető#feleség

Címlapról ajánljuk