Baleset-bűnügy

Többen levideóztak egy meztelen nőt, aki ollóval a kezében dulakodott Budapest egyik legnagyobb plázájában

rtl.hurtl.hu

2023. június 9. 9:23

A mentők rendőri kísérettel szállították el a helyszínről, az asszony jelenleg megfigyelés és kivizsgálás alatt áll. Az ügyben megszólalt a pláza biztonsági szolgálata is.

Levetkőzött meztelenre, majd ordítozni kezdett és ollóval hadonászott egy nő Budapest egyik legnagyobb plázájában, a Westendben, egy ruhaboltban szerdán kora délután – írta a Bors.

A biztonsági szolgálat a rendőrség segítségét kérte, a kiérkező járőrök pedig csak testi kényszerrel tudták megfékezni a nőt. 

„Láttuk, ahogy elkezd gyülekezni a tömeg a bolt előtt, és többen kameráznak és szörnyülködnek. Egyszer csak hatalmas kiabálás kezdődött, ugyanis a nő elkezdett artikulálatlanul ordibálni, táncolni és az őt néző közönségnek produkálta magát” – mondta egy szemtanú.

Az asszony akkor vett magához egy szabóollót, amikor a biztonságiak felszólították, hogy öltözzön fel, és hagyja abba az ordítozást. 

A rendőrség tájékoztatása szerint a nő ellenállt az intézkedésnek, ezért a kiérkező járőrök gázspray-t és testi kényszert alkalmazva bilincselték meg őt. A VI. Kerületi Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés miatt indított eljárást.

Az Országos Mentőszolgálat azt közölte, hogy a meztelen asszonyt rendőri kísérettel szállították el a helyszínről, és jelenleg megfigyelés és kivizsgálás alatt áll. Elszállítása előtt az egyik szemtanú szerint „zubbonyszerű ruhaanyagba csomagolták”.

A Westend Biztonsági Szolgálatának tájékoztatása szerint az üzlet mától zavartalanul üzemel. 

Nyitókép: Pixabay

 

#Baleset-bűnügy#pláza#meztelen#dulakodás#rendőrség#meztelen nő

Címlapról ajánljuk