Saját jószágai marcangolták halálra a krokodiltenyésztőtA 72 éves kambodzsai férfit az egyik nőstény rántotta be a krokodilverembe, ahol negyven hüllő esett neki.
Baleset-bűnügy

Saját jószágai marcangolták halálra a krokodiltenyésztőt

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. május 26. 19:43

A 72 éves kambodzsai férfit az egyik nőstény rántotta be a krokodilverembe, ahol negyven hüllő esett neki.

Saját krokodiljai öltek meg egy 72 éves kambodzsai férfit, jelentette az AFP a Siem Reap-i rendőrség közlésére hivatkozva.

Luan Nam a családja krokodilfarmján dolgozott, épp egy tojásokat rakó nőstényt próbált botjával kitessékelni a tojásrakó ketrecből. A krokodil azonban megragadta a botot és berántotta a férfit a krokodilok közé.

A betonmedencében negyven krokodil volt: azonnal széttépték a férfit.

A krokodilverem csurom vér volt, amikor a férfi megcsonkított maradványait felfedezték. Luan Nam egyik karját teljes egészében lenyelte az egyik hüllő.

Luan Nam a Siem Reap-i krokodiltenyésztők egyesületének elnöke volt. Családja évek óta kérte az idős férfit, hogy hagyjon fel foglalkozásával. A gyászoló hozzátartozók mindezek után valószínűleg eladják a krokodilokat.

A világhírű Angor Wat templomegyüttes mellett fekvő Siem Reap környékén sok krokodilfarm működik. A krokodilokat bőrükért, tojásukért és húsukért tartják.

Nyitókép: egy Siem Reap-i krokodilfarm – Fotó: EyesWideOpen/Getty Images

#Baleset-bűnügy#baleset#kambodzsa#siem reap#krokodil

Címlapról ajánljuk