Baleset-bűnügy

Feladta magát a férfi, akit csicsói vállalkozó megölése miatt kerestek

rtl.hurtl.hu

2023. május 26. 15:34

A férfi Győrben adta fel magát a rendőrségen, a másik három gyanúsított is rendőrkézen van.

Önként jelentkezett péntek délelőtt a Győri Rendőrkapitányságon az a 44 éves férfi, akit a csicsói vállalkozó, Sz. Tibor megölésével gyanúsítanak három társával együtt – írja a police.hu.

A férfit a KR NNI Életvédelmi és Célkörözési Főosztály nyomozói bűnügyi őrizetbe vették, és megkezdődött gyanúsított kihallgatása ott, Győrben.

S. Gergely azután adta fel magát, hogy kedden sajtótájékoztatót tartottak a magyar és a szlovák hatóságok, ahol bemutatták a fényképét is. A KR NNI igazgatója, Jeney Áron r. ezredes még fel is szólította S. Gergelyt, hogyha látja a híradásokat, akkor minél hamarabb adja fel magát, és tisztázza szerepét a bűncselekményben.  

Sz. Tibornak 2023. május 2-án veszett nyoma. Komáromfüssön (Komáromi járás) látták utoljára, épp telefonált. A rendőrség a községben razziát tartott, melynek során vérnyomokat, valamint egy töltényhüvelyt találtak egy házban.

Az áldozat május 2-án épp az említett házban járt, amit bérbe adott, és a bérleti díjat ment felvenni. Hogy pontosan mi történt a házban, egyelőre nem tudni. A férfi autóját kiégve találták meg Pápa közelében, a holttestét pedig elásták.

Három embert már korábban őrizetbe vettek a rendőrök. Kettőt Szlovákiában, egyet itthon. 


Nyitókép: Police.hu.

#Baleset-bűnügy#csicsó#vállalkozó#gyilkosság#győr#rendőrség#feladás

Címlapról ajánljuk