Baleset-bűnügy

Arcon harapott egy kisfiút egy kutya Óbudán – a gazda szerint az eb mindig barátságos volt

rtl.hurtl.hu

2023. május 21. 21:22

A gazda engedte a fiúnak, hogy megsimogassa az állatot.

Megharapott egy kutya egy kisfiút Óbudán, a Flórián téren, írja a Metropol. A család megkérdezte, hogy meg lehet-e simogatni az állatot, amit gazdája meg is engedett, hiszen ő nagyon barátságos állatnak ismerte meg, írja a Metropol.

„Nem akarok senkit felelősségre vonni, hiszen ami történt megtörtént, áldom az eget, hogy nagyobb baj nem lett” – írta később az anyuka, aki most a gazdát keresi azért, mert ha nem tudja megmutatni a kutya oltási könyvét, akkor a kisgyermeket többször is be kell oltani veszettség ellen.

Közben a rendőrség arról tájékoztatta a lapot: „A rendőrségre 2023 május 19-én 17 óra 7 perc körül érkezett bejelentés, hogy Budapest III. kerületében, a Flórián téren egy kistestű kutya megharapott egy négyéves kisfiút. A gyerek az édesanyjával volt kint a téren, és egy arra sétáló pár kutyájával játszott, amikor az eb megharapta. Ekkor a kutya gazdái mentőt és rendőrt hívtak, azonban még a járőrök megérkezése előtt elhagyták a helyszínt. A kisfiút a mentők kórházba szállították. A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. Kerületi Rendőrkapitányság veszélyeztetés kutyával szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen”.

Nyitókép: Pixabay

#Baleset-bűnügy#kutya#harapás#kisgyerek#óbuda#rendőrség

Címlapról ajánljuk