Baleset-bűnügy

Rendőrre támadt a Rolling Stones frontemberének lánya

rtl.hurtl.hu

2023. május 19. 20:50

Jade Jagger ellenállt a rendőri intézkedésnek, pénzbírságot kapott. 

Rendőrre támadt a Rolling Stones frontemberének, Mick Jaggernek a lánya Ibizán. Az 51 éves nő az incidens előtt egy férfival veszekedett a város egyik éttermében, végül mindkettőjüket letartóztatták – írja a Sky News.

Jade Jagger nem működött együtt a hatóságokkal, ezt a pénteki bírósági tárgyaláson is elismerte. A rendőri intézkedésnek való ellenállásért 1200 eurós (kb. 450 ezer forint), kisebb sérülések okozásáért pedig 200 eurós (kb. 75 ezer forintos) pénzbírság megfizetésére kötelezték, de ezen felül további 800 eurós (kb. 800 ezer forintnyi) kártérítést kell fizetnie a hivatalos személyeknek, akiket megtámadott.

A világhírű rockzenész lánya jelenleg ékszertervezőként dolgozik, emellett háromgyermekes anya és nagymama is. Jade mondhatni könnyen megúszta, ám ez nem mondható el a férfiról, akivel az étteremben került heves szóváltásba: az AW monogrammal azonosított személyt négy hónap börtönbüntetésre ítélték testi sértésért. Persze érdemes hozzátenni, Spanyolországban a két év alatti börtönbüntetéseket általában felfüggesztik, ha a vádlottat korábban nem ítélték el.

Nyitókép: David M. Benett / Dave Benett / Getty Images

#Baleset-bűnügy#rolling stones#mick jagger#pénzbírság#ibiza

Címlapról ajánljuk