Baleset-bűnügy

Megtalálták a hat éve elrabolt kilencéves kislányt egy sorozatnak hála

rtl.hurtl.hu

2023. május 17. 15:55

Egy bolt tulajdonosa a Megoldatlan rejtélyek című netlixes dokumentumfilm-sorozatból látott egy részt, melyben az elrabolt kislány esetét dolgozták fel, aki 9 éves korában tűnt el. Most, hat évvel később került elő. 

6 évvel elrablása után bukkant egy eltűnt kislány nyomára egy észak-karolinai bolti dolgozó, miután látta a gyermek elrablásának ügyét feldolgozó Netflix-sorozatot – írja a The Sun.

A Kayla Unbehaun nevű lány kilencéves volt, amikor 2017-ben elrabolta édesanyja. Heather Unbehaun nem sokkal azután tűnt el kislányával, hogy a gyermek édesapjának ítélték meg Kayla teljes körű felügyeletét.

A kislányt Asheville egyik bevásárlóközpontjában egy bolt tulajdonosa ismerte fel, miután látott egy Kayláról szóló epizódot az Unsolved Mysteries (Megoldatlan rejtélyek) című amerikai dokumentumfilm-sorozatban.

Az anyát a hétvégén letartóztatták. Elsőrendűen gyermekrablással vádolják, de más bűncselekmények miatt is vádat emelhetnek ellene. A hatóságok és a közösségi média felhasználói szerint is elismerést érdemel a bolti dolgozó, aki annak ellenére ismerte fel az elrabolt kislányt, hogy több mint hat évvel idősebb volt a krimisorozatban bemutatott fotókhoz képest.

Nyitókép: Nikolas Kokovlis/NurPhoto via Getty Images

#Baleset-bűnügy#Észak-Karolina#kislány#emberrablás#netflix#megtalálták

Címlapról ajánljuk