Baleset-bűnügy

Focimeccsen esett össze, újra kellett éleszteni az érettségi előtt álló diákot

rtl.hurtl.hu

2023. május 11. 8:16

A történtekkel párhuzamosan egy salgótarjáni iskolában is rosszul lett egy hetedikes diák, akit mentőhelikopternek kellett Budapestre elszállítania. 

Újra kellett éleszteni egy tizenéves focistát a borsodi focimeccsen. A diák a Gyönk-Sátoraljaújhely találkozón esett össze egy szabályos becsuszást követően, miután súlyosan beütötte a fejét – tudatta az ATV Híradó.

Belicza János játékvezető rögtön odarohant, majd stabil oldalfekvésbe tette a bajba jutott játékost.

Ezután jöttek a nehezebb pillanatok, mert még mindig nem volt magánál a fiatal játékos és hosszú-hosszú perceknek tűnt, amik másodpercek voltak természetesen. Szerencsére visszajött és akkor már ott volt a sátoraljaújhelyi stáb is, azonnal tudtak segíteni

– mesélte el a bíró.

Hozzátette, mindenkit megrémisztettek a látottak. Az érettségi előtt álló fiú végül magához tért, sőt olyan gyorsan sikerült felépülnie, hogy a vizsgáit sem kellett elhalasztania. 

Mint kiderült, nem ez volt az egyetlen eset a napokban: a történtekkel párhuzamosan egy salgótarjáni iskolában is rosszul lett egy hetedikes diák, akit mentőhelikopternek kellett Budapestre elszállítania. Szerencsére a második esetnél is azonnal a segítségére siettek, egy pedagógus mentette meg a tanuló életét.

Nyitókép: Pixabay

#Baleset-bűnügy#focimeccs#borsod#diák#összeesett#újraélesztették

Címlapról ajánljuk