Baleset-bűnügy

Videón, ahogy brutális tömegverekedés tört ki a népszerű nyaralóhelyen, 50 ember ütötte egymást

rtl.hurtl.hu

2023. május 8. 20:35

Portugálok, spanyolok és afrikaiak estek egymásnak, majd gyorsan még nemzetközibbé vált a verekedés.

Hatalmas tömegverekedés tört ki Magalufban vasárnap hajnalban, a bulinegyed kellős közepén – számolt be a Sun. A rendőrség szerint a huligánok egymást rugdosva, ütlegelve és palackokat is dobálva estek egymásnak.


A balhé két nagy csoport között tört ki, és körülbelül 10 percig tartott, mielőtt a rendőrök közbeléptek, és sikerült helyreállítani a rendet. Bár a nyaralóhely elsősorban a britek körében nagyon népszerű és nem is kell félteni őket, ha verekedésről van szó, most átengedték a lehetőséget másoknak.

A rendőrség szerint a balhé észak-afrikai fiatalok és spanyolok között robbant ki, illetve még azonosítottak egy portugál csapatot is – akik a főkolomposok voltak –, majd több nemzet képviselője is beszállt.

Az őrizetbe vettek is nemzetközi képet mutatnak, van köztük argentin, spanyol és román is, összesen 10 ember került eddig rács mögé.

A rendőrök a kamerafelvételek alapján próbálják rekonstruálni a történteket, illetve beazonosítani a résztvevőket. Emellett a kórházakat is járják, hogy ott is találjanak olyanokat, akik benne voltak a tömegbunyóban.

A verekedés hat résztvevője sérült meg, köztük egy súlyosan. A hatóságok oldaláról öt polgárőr szenvedett valamilyen fokú sérülést. Az eddig elkapott résztvevők letartóztatásáról nemsokára döntenek.

Nyitókép: Twitter.

#Baleset-bűnügy#mallorca#magaluf#spanyolország#verekedés#tömegverekedés

Címlapról ajánljuk