Baleset-bűnügy

Eltűnt egy súlyos beteg férfi a szegedi kórház sürgősségijéről

rtl.hurtl.hu

2023. április 20. 15:12

A férfit szerdán szállították kórházba, ahonnan éjjel eltűnt. A fia szerint reggelig nem is szóltak neki az intézményből, hogy mi történt. 

A családja, több rendőr és kutyák is keresik azt a 65 éves férfit, aki szerda éjjel a szegedi Új Klinika SBO-osztályáról (sürgősségi) szökött meg – írja a Blikk.

„Édesapám az éjszaka folyamán eltűnt a kórházból. Ma reggel tudtam meg. A rendőrséget már értesítettük. A tartózkodási helye ismeretlen. Betegségei: epilepszia, sztrók, rendkívül zavart, agresszív lehet. A beszéde érthetetlen. Valahol a városban lehet. Aki látta, értesítsen ezen számon 06204442337, vagy hívja mentőket” – írta reggel a Facebook-posztjában kétségbeesve az eltűnt férfi fia.


Az eltűnt Csápenszky Ferenc 65 éves, 165 cm magas, görnyedt testalkatú és rövid, barna haja van. Az eltűnésekor fekete-piros színű kardigánt, hosszú, kék nadrágot és papucsot viselt.

A lapnak a fia elmondta, az apját szerdán vitte be mentő a kórházba, aztán éjjel eltűnt. Őket csak csütörtök reggel értesítették erről.

Nem szóltak, csak utólag. Egész éjszaka kint volt, egy szál papucsban, nagyon aggódunk érte

– mondta.

A rendőrök Szeged utcáin keresik, míg a rokonaik a Boszorkányszigeten.

Nyitókép: A szegedi Új Klinika SBO-osztályának épülete – Fotó: Google Street View

#Baleset-bűnügy#eltűnés#szeged#kórház#boszorkánysziget#sürgősségi#SBO

Címlapról ajánljuk