Baleset-bűnügy

ATV: Tavaly már bocsánatot kért, de meggondolta magát és mégsem vállalja a felelősséget a pécsi gyújtogató

rtl.hurtl.hu

2023. április 10. 21:07

A rendőrség nem erősítette meg a hírt, de annyit közöltek, hogy a gyanúsított személye nem változott.

Megváltoztatta korábbi álláspontját, és már nem vállalja a felelősséget az a férfi, aki tavaly még azt állította, hogy ő okozta azt a tüzet, amely Pécs közelében, a Mecsek oldalán pusztított – tudta meg az ATV HÍradó.

Tavaly augusztusban hatalmas területen égett a Mecsek oldala Pécs nyugati szélén. Összesen hét lakóházat érintett a tűz, három ezek közül teljesen kiégett, de a másik négy is lakhatatlanná vált.

A környéken lakók rögtön tudták, ki okozhatta a tűzvészt. Még azt a gödröt is megmutatták, ahol tüzet rakott a férfi. Ő egyébként akkor azonnal elismerte, hogy ő volt a hibás és vállalta a felelősséget. 

A férfi azóta meggondolta magát, lapértesülések szerint mégsem vállalja a felelősséget, amit felháborodva fogadtak a helyiek

– írja az ATV honlapja. 

A rendőrség egyelőre nem erősítette meg a híradónak, hogy a férfi visszavonta a korábbi állításait, de egy ügyvéd szerint a beismerő vallomás visszavonása a nyomozást nem befolyásolja. A rendőrség egyébként annyit elárult, hogy a gyanúsított személye nem változott az ügyben.

Nyitókép: RTL

#Baleset-bűnügy#pécs#mecsek#gyújtogatás#gyújtogató#atv

Címlapról ajánljuk