Baleset-bűnügy

Széttépte a négyéves kislány arcát a család barátjának kutyája

rtl.hurtl.hu

2023. április 10. 15:37

A kutyát az eset után elaltatták.

Negyven öltéssel kellett összevarrni egy négyéves kislány arcát, miután egy amerikai buldog rátámadt – írja a Mirror

A család az egyik barátjánál volt Nuneatonban április 6-án, amikor az eset történt. A 32 éves Amy Hobson elmesélte, hogy ütötte és rúgta az amerikai buldogot, hogy valahogy leszakítsa őt a lányáról, a négyéves Luna-Ann Forsyth-ról. 

A gyermeket ezután taxival kellett a sürgősségire szállítani, miután a 999-es segélyhívónál azt mondták, hogy több órába telik, amíg a mentő megérkezik.

Luna-Ann arcán plasztikai műtétre volt szükség, és több mint negyven öltéssel próbálták helyrehozni az arcát. A kislányt több mint két órán át műtötték, de az orvosok szerint maradandó hegek lesznek az arcán.

Az anya a Mirrornak nyilatkozva elmondta, hogy a kutya el volt zárva az emeleti szobában, de sikerült kinyitnia az ajtót, és lement a család közé. 

„A kutya odajött hozzám, úgyhogy megsimogattam, ahogy mindig is szoktam, a lányom, Luna pedig a kutya nevét kiabálta, hogy megsimogathassa” – magyarázta, és hozzátette, rengeteg vér volt, de Luna bátor volt, csak ő esett nagyon pánikba.

Amy elmondta, hogy családjával ugyanabban az utcában lakik Camp Hillben, ahol a támadás történt. Azóta összeveszett a kutya tulajdonosával, miután az állítólag elrejtette a kutyát, és több mint 24 órán keresztül nem volt hajlandó átadni a rendőrségnek a támadás után.

A kislányt két nap után hazaengedték a kórházból. Az orvosok szerint a vágások gyógyulása körülbelül 12 hónapot vesz igénybe.

A rendőrség tegnap megerősítette, hogy nyomozás indult, a kutyát lefoglalták és eltaltatták.

Nyitókép: Pixabay

#Baleset-bűnügy#bulldog#támadás#arc#kutya#kutyatámadás#sérülés

Címlapról ajánljuk