Baleset-bűnügy

Férje buktatta le a bőrgyógyásznőt, aki lefolyótisztítóval mérgezte meg

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. április 7. 10:29

A szintén orvos férj a konyhában elrejtett kamerával buktatta le feleségét.

Vádat emeltek egy kaliforniai bőrgyógyásznő ellen, aki folyékony lefolyótisztítóval próbálta megmérgezni férjét, írja a CNN.

Mint arról korábban az rtl.hu is beszámolt, a férj, Jack Chen azzal gyanúsította meg feleségét, Yue „Emily” Yu-t, hogy a nő titokban többször is megmérgezte az italát.

Az orvos tavaly tavasszal kezdett furcsa vegyi ízt érezni a rendszeresen fogyasztott limonádéjában. Nem sokkal ezután különös tünetek jelentkeztek rajta, amelyekkel azonnal doktorhoz fordult. A vizsgálatok eredményei sokkolóak voltak: gyomorfekélyt, gyomorhurutot és nyelőcsőgyulladást diagnosztizáltak nála.

Jack egyből feleségére gyanakodott, akivel korábban megromlott a viszonya. Elrejtett egy kamerát otthonuk konyhájában, és az rögzítette is, ahogy Emily többször lefolyótisztítót öntött italába.

A megdöbbentő videófelvétel után a férj azonnal jelentette az esetet, így tavaly augusztus 4-én letartóztatták a nőt.

A 46 éves Yue „Emily” Yu ellen most három rendbeli mérgezés és egy rendbeli testi sértés, családon belüli erőszak miatt emeltek vádat. A nő ártatlannak vallotta magát, szerinte a férje kihasználta és csapdába csalta őt, hogy felhasználja a történteket a válóperükben.

A bírósági dokumentumok szerint Chennek három különálló esetről van videója, amikor a nő elővette a mosogató alól a lefolyótisztítót és öntött belőle férje limonádéjába.

Ha a nőt minden vádpontban bűnösnek találják, akár nyolc év nyolc hónap börtönbüntetésre is ítélhetik.

Nyitókép: KCAL via CNN

#Baleset-bűnügy#bűnügy#egyesült államok#kalifornia#mérgezés#vádemelés#lefolyótisztító

Címlapról ajánljuk