Baleset-bűnügy

A kocsmában fogták el Zoltánt, aki egy 13 éves fiúval keménykedett a buszmegállóban

rtl.hurtl.hu

2023. március 31. 9:24

Az ott várakozó lányok előtt próbálta alázni a gyereket.

Két lány és egy 13 éves fiú várta a buszt szerdán délután egy dabasi megállóban, amikor a fiúhoz odalépett egy ittas, sörösüveget markoló férfi. Előbb egy kétszázast kért, majd amikor a fiú nem adott neki, azt állította, hogy rendőr, és ha nem ad pénzt, akkor lecsukatja. Ezután arra próbálta rávenni a fiút, hogy kérjen a lányoktól bocsánatot, majd elkapta a tarkóját és a buszmegálló oldalának ütötte a fejét. Utána már arról beszélt, hogy honnan és hogyan fog lógni a fiú, közölte, hogy a családtagjait is megöli vele együtt, majd leköpte és a hajánál fogva rángatta. Végül a fiúnak sikerült tárcsáznia a segélyhívót, a férfi pedig eldobta sörösüvegét és távozott a helyszínről.

A rendőrök személyleírás alapján eredtek a férfi nyomába, az egyik körzeti megbízott pedig úgy gondolta, benéz a közeli sörözőbe, ahol meg is találta a terepmintás mellényes férfit, akit előállított. A 34 éves, lakcím nélküli R. Zoltán tagadta a történteket, vallomást nem tett.

A rendőrség aljas indokból elkövetett könnyű testi sértés gyanújával, a férfi őrizetbe vétele mellett folytat eljárást. Kezdeményezték a letartóztatását is.

Nyitókép: Rendőrség

#Baleset-bűnügy#könnyű testi sértés#alázás#dabas#elfogás

Címlapról ajánljuk