Baleset-bűnügy

„Kislány, itt tanul?” – kérdezte a férfi, aki részegen, egy pécsi iskola bejárata előtt önkielégített

rtl.hurtl.hu

2023. március 30. 17:07

Több mint két évre börtönbe megy.

Jogerősen két év három hónap fegyházra és három év közügyektől eltiltásra ítélte a Pécsi Törvényszék azt a hajléktalan férfit, akit többször ítéltek már el szeméremsértés miatt – közölte a törvényszék.

K.I. vádlottat kétrendbeli szeméremsértés vétsége miatt, mint többszörös visszaesőt, halmazati büntetésül jogerősen ítélték el, és megállapították, hogy feltételes szabadságra nem bocsátható.

2021. szeptember 26-én délután a vádlott részegen ült egy pécsi buszmegálló padján, amikor észrevette a buszra várakozó F. V. sértett nőt. Először pénzt kért a sértettől, majd miután a sértett közölte vele, hogy nem tud pénzt adni, a vádlott közölte vele, hogy 

nagyon dögös és jól néz ki. 

Majd a padon ülve lehúzta a nadrágját, és miközben a sértettet nézte, önkielégítést végzett. A vádlott az önkielégítés során a nemi szervét a sértett előtt szeméremsértő módon mutogatta.

A sértett és egy szemtanú felszólították a vádlottat, hogy fejezze be az önkielégítést, és közölték vele, hogy értesítették a rendőrséget, mire az felhúzta a nadrágját, átment a másik oldalra, lehúzta a nadrágját és folytatta az onanizálást. 

A közlemény szerint 2021. szeptember 28-án délelőtt ugyanő, szintén részegen, az egyik pécsi általános iskola bejárata előtti padon ülve szintén önkielégítést végzett, amikor észrevette az előtte sétáló O. K. sértett nőt. A vádlott odaszólt neki, hogy „figyeljen ide”, majd – folytatva az önkielégítést – megkérdezte a sértettől, hogy „kislány, itt tanul?”. 

Nyitókép: Pixabay

#Baleset-bűnügy#pécs#visszaeső#maszturbáció#hajléktalan#törvényszék#szeméremsértés

Címlapról ajánljuk