Baleset-bűnügy

„Kint megvárunk, és elkapunk” – rendőrt fenyegettek egy pécsi edzőteremben

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. március 25. 15:24

Kollégái mentek a fenyegetőzőkért – videón a balhé és a zaklatók elfogása.

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság március 22-én, szerdán arról számolt be a rendőrség honlapján, hogy március 6-án egy pécsi edzőteremben ketten szidalmazni kezdtek egy szolgálaton kívüli rendőrt, majd azzal fenyegették, hogy megvárják a terem előtt és megverik, illetve megveretik.

A két fenyegetőzőt – egy 46 éves és egy 18 éves férfit – elfogták, és gyanúsítottként kihallgatták. Ellenük zaklatás vétsége miatt indult büntetőeljárás a Pécsi Rendőrkapitányságon.

A 46 éves férfi ellen több erőszakos bűncselekmény miatt is nyomoznak a rendőrök, ezért őt őrizetbe is vették, és előzetes letartóztatásba helyezték.

A két gyanúsított elfogásában részt vett a Nemzeti Védelmi Szolgálat, ami szombaton a Facebookon egy videót is közzétéve számolt be a történtekről. Az edzőteremben lévő két férfi a következőkkel szidalmazta ok nélkül a szabadnapos pécsi rendőrt:

Mi van te kutya?

Egy köcsög rendőrkutya vagy, nem?

Te rendőrkutya kint megvárunk, és elkapunk!

A Nemzeti Védelmi Szolgálat szerint mindezzel verekedést akartak provokálni, a rákövetkező napokban pedig kifejezetten azért mentek vissza az edzőterembe, hogy a fiatal főtörzsőrmesterrel újra balhézhassanak.

 

#Baleset-bűnügy#bűnügy#pécs#baranya megye#rendőr#edzőterem#kötekedés#előzetes letartóztatás

Címlapról ajánljuk