Baleset-bűnügy

Gwyneth Paltrow-t azzal vádolják, hogy síelés közben elgázolt egy férfit, aki agysérülést szenvedett

rtl.hurtl.hu

2023. március 21. 14:13

A színésznő szerint a nyugdíjas optikus ment belé, nem fordítva. Paltrow-t kedden hallgatja meg a bíróság.

Kezdődik Gwyneth Paltrow síbalesetes bírósági ügye az Egyesült Államokban, miután a színésznőt egy férfi megvádolta azzal, hogy súlyosan megsebesítette őt egy cserbenhagyásos baleset során – írja a SkyNews.

A férfi állítása szerint Paltrow 2016-ban, síelés közben úgy nekiütközött, hogy a férfi elájult, agysérülést szenvedett, és eltört négy bordája. Paltrow várhatóan kedden tesz tanúvallomást a bíróságon. Korábban ellenkérelmet nyújtott be, azt állítva, hogy a férfi hajtott belé, nem fordítva. 

Paltrow a vád szerint „irányíthatatlanul” síelt, és elütötte Terry Sanderson nyugdíjas optikust a Utah állambeli Deer Valley Resortban. Sanderson először 2019-ben perelte be Paltrow-t, 3,1 millió dollár kártérítést követelve. Most 300 ezer dollárt követel, miután ezt a keresetet ejtették.

Az eredeti, 2019-es kereset azt állította, hogy miután felborította őt, „Paltrow felállt, megfordult és elsíelt, Sanderson pedig döbbenten feküdt a hóban súlyos sérüléseivel”. A színésznő viszontkeresetben jelképes 1 dollárt követelt, mondván, hogy Sanderson volt az, aki a balesetet okozta.

A tárgyalás a tervek szerint nyolc napig tart majd. 

Nyitókép: RB/Bauer-Griffin / GC Images / Getty Images

#Baleset-bűnügy#gwyneth paltrow#síbaleset#agysérülés#bordatörés#per#bíróság

Címlapról ajánljuk