Baleset-bűnügy

A tömegbaleset miatt azonnal javítani kell az M1-est, több mint nyolc kilométeres a dugó

rtl.hurtl.hu

2023. március 13. 8:56

Súlyos tömegkarambol történt szombaton az M1-es autópályán. Több mint 40 gépjármű ütközött, 19 teljesen kiégett. Sokan megsérültek, egy ember pedig életét vesztette:


A 24.hu vette észre a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. bejegyzését, amely szerint a Győr felé vezető oldalon, a Herceghalom csomópont után helyreállítják a megrongálódott útburkolatot. A helyszínen olyan mértékben sérült a burkolat, hogy azonnali beavatkozásra van szükség.

A szakemberek már a helyszínen vannak, hogy a sérült burkolatot felmarják és a helyére új aszfaltot terítsenek le .Az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán ezért a forgalom és a sebesség korlátozására, valamint torlódásra lehet számítani. Azt kérik, hogy indulás előtt mindenki tájékozódjon elindulás előtt az Útinform oldalán.

Az Útinform úgy tudja, először a belső sávban kezdik a munkát, ha azzal végeznek, a külső sávban folytatják. A torlódás már meghaladta a 8 kilométert, aki teheti, a megnövekedett menetidő miatt válasszon másik útvonalat!

#Baleset-bűnügy#m1#lezárás#porvihar

Címlapról ajánljuk