Baleset-bűnügy

Két kutya csaknem teljesen széttépte az arcát, nyíltan vállalja küzdelmes útját a fiatal lány

rtl.hurtl.hu

2023. március 10. 9:06

A kutyák letépték a fülét és az ajkait is, a teste többi részén is súlyos sérüléseket szenvedett. A támadás mintegy fél óráig tartott.

Az Instagramon és a Tiktokon dokumentálja egy volt kutyaszitter, hogy próbálják az orvosok helyreállítani az arcát, miután két kutya kis híján halálra mardosta – írja a LadBible.com.

Az eset még 2021-ben történt, és az áldozat, Jacqueline Durand azóta dokumentálta a műtét utáni állapotát.

Durand mindössze 21 éves volt (de már 7 éves tapasztalattal rendelkezett), amikor két mentőkutyára vigyázott, akikkel korábban már találkozott. A kutyák tulajdonosai – mielőtt a lány megérkezett volna a házba – azt mondták, hogy az állatokat elzárták, azonban ez nem volt igaz, szabadon bóklásztak.

A két kutya – egy boxer és pitbull keverék, valamint egy német juhász – minden előzmény nélkül rátámadt a nőre és teljesen szétmarcangolták az arcát, letépték a fülét és az ajkait is, de a teste többi részén is súlyos sérüléseket szenvedett. A támadás mintegy fél óráig tartott, az volt a szerencséje, hogy elindult a házban a riasztó. A nő rengeteg vért vesztett, alig tudták megmenteni az életét. A két kutyát a támadás után elaltatták, a nő pedig beperelte a tulajdonosokat.

Az Instagram-oldalt azért indította, hogy felhívja a figyelmet a kutyatartás veszélyeire, illetve a hasonló támadást átélteknek akarja azt üzenni, maradjanak pozitívak.

A kutyák iránti szeretete a támadás ellenére is megmaradt, a jövőben szeretne ebekkel dolgozni. Igaz azt hozzátette: úgy érzi, nem tudna újra német juhászkutyákkal és pitbullokkal foglalkozni.

Nyitókép: jacqueline_claire99 / Instagram

 

#Baleset-bűnügy#kutya#támadás#kutyatámadás#kutyaszitter#pitbull#német juhász

Címlapról ajánljuk