Baleset-bűnügy

„Már csak a csoda segíthet, hogy Imre túlélje” – válságos állapotban van a Magyar Közút munkatársa

rtl.hurtl.hu

2023. február 15. 5:30

Apósa szerint az orvosok nem bíznak a felépülésében. 

Egy szemből érkező kocsi ütött el egy szarvast hétfőn kora reggel Zalaegerszeg és Bagod között, az állat a Magyar Közút autójába csapódott. A sofőrt, egy 36 éves férfit a tűzoltók és a mentők közös erővel szabadították ki a roncsból. A sofőrt koponyasérüléssel megoperálták, most is válságos állapotban van. Két gyermeke és felesége várja haza:


„Több mint egy órán át küzdöttek azért, hogy egyáltalán el tudják szállítani a szombathelyi kórházba. Már megműtötték, de még mindig válságos az állapota. Öt éve dolgozott a cégnél, van két kiskorú gyermeke, házas, így minden szempontból nagyon tragikus, ami vele történt” – mondta a Blikknek Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút kommunikációs osztályvezetője.

A lap utolért a férfi apósát, aki megtörten úgy fogalmazott: „Nagyon rossz állapotban van szegény, nem is bíznak az orvosok a felépülésében. Már csak a csoda segíthet, hogy Imre túlélje. Óriási a baj, az operáció után a daganat nagysága miatt össze sem tudták varrni a fején a sebet. Kómában fekszik, a lányom fogja a kezét, de nem reagál semmire.” 

Nyitókép: RTL

#Baleset-bűnügy#magyar közút#szarvas#zalaegerszeg

Címlapról ajánljuk