Baleset-bűnügy

Vádat emeltek a csecsemőjét megfojtó és kukába dobó bábonymegyeri nő ellen

rtl.hurtl.hu

2023. február 8. 7:55

A nő szülés után egy ruhadarabot tekert a gyerek nyakára, majd megfojtotta.

Tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt állítja bíróság elé a Somogy Vármegyei Főügyészség azt a bábonymegyeri nőt, aki tavaly októberben megfojtotta és kidobta a kukába a gyermekét, számolt be az ügyészség.

A főügyészség tájékoztatása szerint a nő házasságban élt és három kiskorú gyermeket nevelt, ennek ellenére várandóságát eltitkolta a férje elől, majd tavaly októberben a családja által korábban lakott ingatlan udvarán egészséges, kifejlett fiú gyermeknek adott életet. Az RTL Híradó riportját itt nézheti meg:


A nő szülés után egy ruhadarabot tekert a gyerek nyakára, majd megfojtotta. Törölközőbe csavarta a holttestet, majd egy szemeteszsákba helyezte, a holttestet tartalmazó zsákot pedig az udvaron lévő faházban elrejtette, majd bezárta.

A bűncselekmény az eset másnapján jutott a rendőrök tudomására. A nyomozók a bűncselekmény nyomainak felfedezését követően a nőt őrizetbe vették, majd a bíróság elrendelte a letartóztatását. Az ügyészség letöltendő fegyházbüntetés és közügyektől eltiltást kért a nőre.

Nyitókép: Magyarország Ügyészsége

#Baleset-bűnügy#bábonymegyer#gyerek#gyilkosság#gyerekgyilkos

Címlapról ajánljuk