Baleset-bűnügy

Herczeg Zoltán két hónapja nem kommunikálhat szerelmével, rejtély, hogy miért

rtl.hurtl.hu

2023. január 17. 9:31

Mariann kitart a divattervező mellett.

Herczeg Zoltánt október 21-én tartoztatták le kábítószer-kereskedelemmel gyanújával, miután az otthonában több grammnyi növényi törmeléket és fehér port találtak.

A Blikknek szólalt meg Mariann, a divattervező barátnője, aki két hónapja nem tud kommunikálni párjával. Ez pedig nagyon megviseli őket. 

Nem látogathatom, nem hívhatom fel, de még csak levelet sem írhatok neki. Egyedül csomagot szabad küldenem, de legutóbb az is visszajött, mert a súlya 10 dekával több volt a megengedettnél

– fogalmazott Mariann, aki hozzátette: leginkább az zavarja, hogy nem tudja, miért vonták meg tőle hirtelen a kapcsolattartás jogát. „Semmilyen indokot nem kaptam, és a hatóságok sem kerestek fel azóta” – magyarázta.

A Bors információi szerint a divattervező csupán az ügyvédjével és a szüleivel tarhatja a kapcsolatot, utóbbiakkal naponta tíz percet telefonon is beszélhet. Pedig volt arra kísérlet, hogy néhány barátjával is beszélhessen olykor, de ezen kérvényeket is elutasították. A lap hiába érdeklődött a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságánál a divattervező felől, kérdéseikre nem érkezett válasz. 

Nyitókép: RTL

#Baleset-bűnügy#herczeg zoltán#kábítószer#divattervező

Címlapról ajánljuk