Baleset-bűnügy

Idahói négyes gyilkosság: megszólaltak a gyanúsított ismerősei, akiket sokkolt a hír

rtl.hurtl.hu

2022. december 31. 18:03

Bryan Christopher Kohberger nehezen illeszkedett be, sokat csúfolták a lányok.

Mint arról beszámoltunk, ötven napja tartó nyomozás eredményeként őrizetbe vettek egy gyanúsítottat az Idaho államban meggyilkolt négy egyetemista ügyében. A 28 éves Bryan Christopher Kohbergert, aki Washington állam egyetemének kriminológia tanszékén doktorandusz hallgató, Pennsylvaniában fogták el pénteken.

Volt osztálytársai szerint Kohberger intellektuális alkat volt, aki nagy érdeklődést mutatott az elme működése iránt, de a testsúlya és a társasági viselkedése miatt csúfolódások céltáblája volt, írja a Fox News.

Mint arról beszámoltunk, négy alvó egyetemistát késeltek halálra az ágyukban fekve egy kis idahói egyetemi városban: Kohbergert a 20 éves Ethan Chapin, a 20 éves Kaylee Goncalves, a 21 éves Xana Kernodle és a 20 éves Madison Mogen meggyilkolásával gyanúsítják.

Félénk volt, magának való, néhány diákkal barátkozott csak, de az osztálytársai közül többen, főleg lányok, kicsúfolták, megdobálták mindenfélével, mesélte Sarah Healy, aki a Pleasant Valley High School középiskolába járt Kohbergerrel.

Bryant sokat csúfolták, de nem volt alkalmam megvédeni, mert mindig elrohant

– nyilatkozta Healy.

Szerinte Kohberger a csúfolódások ellenére jó tanuló volt, aki bújta a könyveket.

Nagyon intelligens, értelmes kölyök, olyasvalaki, aki a magas szintű osztályokban is kitűnt

– mondta róla egy névtelenséget kérő barátja, aki a pennsylvania-i  Northampton Community College-ból ismerte Kohbergert.

Nyitókép: Instagram

#Baleset-bűnügy#Idaho#gyilkosság

Címlapról ajánljuk