Baleset-bűnügy

Majdnem százötvennel repesztett lakott területen belül egy BMW-s szenteste Tamásiban

rtl.hurtl.hu

2022. december 29. 10:39

Aggódott, hogy lemarad a bejgliről?

Nem tudni, mi járt a fejében annak az autósnak, aki szenteste délutánján Tamásiban csaknem a megengedett sebesség háromszorosával, azaz majdnem százötven km/h-val száguldozott.

A rendőrség honlapja arról ír, hogy a településen és környékén számos kirívó gyorshajtást rögzítettek az elmúlt pár hónapban. Ezúttal talán az idei év rekorderét kapták lencsevégre. A jármű vezetője a mutatványért a legmagasabb összegű, háromszázezer forintos bírságra számíthat.

Azt írják: „Szenteste délutánján folytattak sebességellenőrzést a városban, amikor egy külföldi rendszámú BMW közeledett a kamera felé. A készüléket kezelő, sokat látott, kollégánk maga is meglepődött a száguldozás láttán. Az autó sofőrje ugyanis 126 méterre a traffipaxtól és a rendőrautótól száznegyven km/h-s sebességgel akadt lencsevégre. Ezen az útszakaszon a megengedett sebesség ötven km/h. A sofőr tehát csaknem háromszáz százalékkal lépte túl a sebességhatárt”.

Figyelmeztetnek: „A fentebb leírt sebességtúllépés esetén, lakott területen különösen, egy útra guruló labda, egy óvatlanul az úttestre lépő gyalogos vagy akár egy forgalmi okból lassító autós felbukkanása esetén esélytelen elkerülni az ütközést”.

Nyitókép: police.hu

#Baleset-bűnügy#tamási#gyorshajtó#rendőrség#büntetés#szenteste

Címlapról ajánljuk