Késelésbe torkollott a karácsony előtti céges rendezvény CsákváronKét férfi összeveszett a helyi pizzéria dohányzó teraszán, majd dulakodni kezdtek, végül egyikük kétszer kést vágott a másik hátába.
Baleset-bűnügy

Késelésbe torkollott a karácsony előtti céges rendezvény Csákváron

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. december 22. 14:28

Két férfi összeveszett a helyi pizzéria dohányzó teraszán, majd dulakodni kezdtek, végül egyikük kétszer kést vágott a másik hátába.

Életveszélyt okozó testi sértés miatt vett őrizetbe a rendőrség egy 29 éves csákvári férfit, aki a gyanú szerint hátba szúrta ismerősét közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön.

A rendőrséget egy kórházból riasztották december 21-én este azzal, hogy a mentők életveszélyes sérülésekkel vittek be hozzájuk egy férfit. A sérült azt mondta, hanyatt esett, de a kezelőorvos a hátán két szúrt sebet talált.  

A rendőrök néhány órán belül elfogták a feltételezett támadót. A bűncselekmény részleteiről a rendőrség közleményéből az derül ki, hogy gyanúsított egy csákvári pizzériában tartott, karácsony előtti céges rendezvényen összeveszett ismerősével. A két férfi a dohányzóteraszon dulakodni kezdett, ahol a gyanúsított végül késsel megszúrta a 48 éves sértettet, akinek egy bordája eltörött és a tüdeje is megsérült.

A sérülthöz a helyszínen lévők hívtak mentőt, miközben a támadó a bűncselekmény helyszínéről elmenekült. A nyomozók barátjának házánál fogták el.

Nyitókép: a késelés helyszíne – Fotó: Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság/police.hu

#Baleset-bűnügy#bűnügy#késelés#Csákvár#fejér megye

Címlapról ajánljuk