Baleset-bűnügy

Véletlenül magát ölte meg egy kanadai autós egy közúti veszekedés során

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. december 14. 17:00

Kis híján karambolozott két autós Calgary egyik kertvárosias részén, egyikük kést rántott, amivel végül magát sebesítette meg halálosan.

 

Egy calgary-i férfi véletlenül öngyilkos lett, miután késsel támadt egy másik férfira egy közúti veszekedést követően, írja a CBC.

A helyi rendőrség a kezdetben még emberölés miatt nyomozott a 21 éves férfi halála miatt, de később megállapították, hogy „véletlen, önkezűleg okozott sérülés következtében" halt meg.

Az incidens december 10-én, este 9 után történt a 12. Észak-Nyugati sugárút 200-as tömbjénél, ahol két sofőr – a későbbi áldozat és egy 35 éves férfi – összetűzésbe keveredett. A vita azzal kezdődött, hogy a két autó majdnem összeütközött, mire mindkét férfi kiszállt a járművéből.


A vita akkor fajult el, amikor a 21 éves férfi előrántott egy kést, amivel megsebesítette a másik sofőrt. Dulakodás közben azonban véletlenül megszúrta magát is, majd elmenekült az autójával, közölte a rendőrség.

Miután elhajtott, az autóban ülve elvesztette eszméletét, és egy lámpaoszlopnak ütközött. Amikor az autóját megtalálták, a sofőr már halott volt.

A másik sofőrt könnyű sérülésekkel vitték kórházba.

Nyitókép: Google Street View

#Baleset-bűnügy#kanada#calgary#közlekedés#késelés

Címlapról ajánljuk