Baleset-bűnügy

Eszméletlenre vertek egy részeg bulizót a biztonsági őrök Gyöngyösön

rtl.hurtl.hu

2022. december 9. 8:46

Életveszélyes állapotba került.

Ittas állapotban tolakodó magatartást tanúsított, ezért eszméletlenre verték a részeg bulizót a biztonsági őrök Gyöngyösön, adta hírül az ügyészség honlapja. A 2020-as eset miatt most történt vádemelés.

Az egyik vádlott a hajnali órákban kivezette az ittas férfit a szórakozóhely bejárata elé. Itt a sértett és a biztonsági szolgálat tagjai között szóváltás alakult ki, amelynek során az idősebb vádlott a sértettet előbb tenyérrel arcon ütötte, majd kétszer combon rúgta.

A férfi ekkor már hátrált, és távozni akart, de a másik vádlott még egyszer nagy erővel fejen ütötte, melytől az hanyatt esett és percekre elveszítette az eszméletét. A biztonságiak ezután megpróbálták a sértettet magához téríteni, majd amikor ez sikerült, egy székre ültették, amiről később ő még egyszer fejjel előre leesett. A bántalmazott vendég később elhagyta a szórakozóhelyet, majd délután orvosi vizsgálatra jelentkezett a kórházban.

Kiderült, hogy olyan súlyos fejsérüléseket szenvedett, melyek közvetett életveszélyt eredményeztek. A Heves Megyei Főügyészség a fiatalabb vádlottat életveszélyt okozó testi sértés bűntettével, míg pofozkodó és rugdosó társát garázdaság vétségével vádolja.

Nyitókép: Ügyészség

#Baleset-bűnügy#részeg#gyöngyös#biztonsági őr#fejsérülés#vádemelés

Címlapról ajánljuk