Baleset-bűnügy

Újabb csapás érte, el akarta dobni életét a mindkét szemére megvakított kemecsei nő

rtl.hurtl.hu

2022. november 29. 5:52

Édesanyja észrevette, testvére kimosta a gyomrát.

Februárban brutális kegyetlenséggel bántalmazta volt párja a Kemecsén élő Lakatos Gabriellát, puszta kézzel megvakította őt. A férfi tagadta, hogy elrabolta volna később megvakított élettársát. Ellene két eljárás is folyamatban van.

Az RTL Híradó riportját itt nézheti meg:

A testvérem egy egész üvegcse gyógyszert bevett, de szerencsére ezt észrevette az édesanyánk, így meg tudtam menteni Gabica életét

– nyilatkozta Gabriella testvére a Borsnak. A 22 éves nő testvére ápolói képesítéssel rendelkezik, kimosta testvére gyomrát.

Lakatos Gabriella a lap szerint azután hozta meg döntését, hogy családtagjának otthonában egy, a támadója köréhez tartozó ismerősük benzint locsolt szét. Testvére Attiláról, Gabriella bántalmazójáról azt mondta:

Ki merem mondani, hogy Attila egy bűnszervezetben vesz részt, a testvérem pedig sokat tud a dolgaikról. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy a húgomat elhozzuk az általuk ismert régi lakhelyéről.

Hozzátette: egyik nap az istentiszteletről mentek haza, amikor az egyik gyerek azt látta, hogy egy alak elfut a házától. Amikor beléptek, benzinszagot éreztek. 

Gyúlékony anyaggal locsolták fel az otthonomat. Vélhetően többen voltak, és az egyik szólt a másiknak, hogy jövünk, ezért nem gyújtották fel. Betörésnek nem volt nyoma, nyilván megtudták, hol szoktam a kulcsot elrejteni. A kazánházat viszont feltörték

 – mondta a Borsnak Róbert, és hozzátette: egy másik alkalommal Gabi új házának tetejét dobták be.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!

Nyitókép: RTL Híradó

#Baleset-bűnügy#Kemecse#öngyilkossági kísérlet

Címlapról ajánljuk