Baleset-bűnügy

Ámokfutásba kezdett egy 26 éves szolnoki férfi

rtl.hurtl.hu

2022. november 27. 17:53

Rongált, pénzt és autót lopott, ütközött, továbbhajtott, fának ment, elmenekült, elfogták.

Egy szolnoki férfi alig egy óra alatt két ház ablakát megrongálta, pénzt és tárcát lopott, elvitt egy gépkocsit, majd azzal 3 balesetet okozott, írja a police.hu.

A gyanú szerint egy 26 éves férfi 2022. november 26-án reggel betörte a szomszédjában álló szolnoki családi házak ablakait, majd egy közelben parkoló, nyitva hagyott gépkocsiból magához vett 3000 forint készpénzt, és egy tárcát a benne lévő okmányokkal. Még mindig ugyanabban az utcában, pár házzal arrébb egy újabb nyitott autóra talált, amivel elhajtott.

Az ellopott gépkocsival Szolnok belvárosában egy másik autó hátuljába ütközött, majd megállás nélkül továbbhajtott. Pár utcányira elvesztette uralmát a gépkocsi felett és egy fának ütközött.

Innen is továbbhajtott, az ámokfutásnak végül a Horog utcában lett vége, ahol egy útmenti ingatlan kerítésének ütközött és egy fának csapódva megállt. 

Miután az ingatlan tulajdonosa tájékoztatta, hogy értesítette a rendőrséget, a sofőr az összetört autót hátrahagyva elszaladt.

A szolnoki rendőrök már a délután folyamán elfogta a gyanúsítottat, aki elismerte a cselekmények elkövetését. Felmerült a gyanú, hogy bódult állapotban közlekedett a gépjárművel. 

Nyitókép: police.hu

#Baleset-bűnügy#szolnok#ámokfutás

Címlapról ajánljuk