Baleset-bűnügy

Szabálytalanul előzte a rendőröket, a karma jött és intézkedett

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. november 18. 14:46

Egy türelmetlen autós a kanyarodó sávokban, majd forgalomtól elzárt területen előzött egy kocsisort, a manőver közben megcsúszott és árokba borult.

Tanulságos videófelvételt tett közzé pénteken a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. November 17-én, csütörtök délután, a 6-os főúton Tolna térségében egy autós egy hosszabb kocsisor előzésébe kezdett szabálytalanul. Előbb a záróvonalon átlépve, a szembejövő kanyarodósávba tért át, majd a menetirány szerinti kanyarodósávban folytatta az előzést, végül a forgalomtól elzárt területen hajtott tovább.


A bogyiszlói lehajtó előtt nem sokkal megkezdett vakmerő manőver közben azonban megcsúszott a nedves úton és árokba borult. A sofőr külön pechje, hogy az előzött kocsisorban több rendőrségi autó is haladt, balesetet ezek fedélzeti kamerái rögzítették.


A sofőr szerencsére nem sérült meg, de csak a szerencsén múlt, hogy nem lett komolyabb a baj, közölte a rendőrség, egyben azt kérve az autósoktól, hogy az őszi útviszonyokra tekintettel vezessenek figyelmesebben, óvatosabban.

#Baleset-bűnügy#baleset#tolna megye#szabálytalan előzés

Címlapról ajánljuk