Baleset-bűnügy

Eltűnt egy hatéves kislány, közel kétszázan kutatnak utána

rtl.hurtl.hu

2022. november 14. 5:30

Egy Győr közeli tanyáról tűnt el, Budapestről is érkeztek kutató-mentők a keresésére. 

Csaknem kétszáz ember, köztük a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat szakemberei keres egy hatéves kislányt, aki vasárnap délután tűnt el egy Győr közelében lévő tanyáról. A police.hu közlése szerint Túróczi Zora nagyjából délután négy órakor távozott tűnt el Pérről, a Kánvási dűlőben lévő tanyáról.

A Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat a Facebook-oldalán közölte, hogy őket is riasztották a lány eltűnése miatt. Elmondásuk szerint technikai eszközökkel segítik a kutatást, amiben közel kétszáz ember vesz részt.

Az átfogó területkutatás egyelőre nem vezetett eredményre. A kutatószolgálat közlése szerint hétfőn hajnali öt órakor még nem sikerült megtalálniuk a kislányt.

Eltűnt egy hatéves kislány, közel kétszázan kutatnak utána
Túróczi Zora. Fotó: police.hu

A lakosság segítségét kérik

A Győri Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Túróczi Zora tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon. Névtelenség megőrzése mellett bejelentést tehetnek továbbá az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Nyitókép: police.hu

#Baleset-bűnügy#eltűnt#kislány#eltűnt kislány#pér#győr#győr-moson-sopron megye#rendőrség#kutatás#keresés

Címlapról ajánljuk