Baleset-bűnügy

Videó: őrjöngve verekedett az út közepén egy autós futár és egy gyalogos Budán, a forgalom is leállt

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. november 3. 17:56

A 11. kerületben, a Bogdánfy úton lezajlott ütés- és rúgásváltásban a gyalogos kétszer is a földre került.

Csúnyán összeverekedett csütörtökön egy autós futár és egy gyalogos Budán, a 11. kerületben, a Bogdánfy úti Sporttelep előtti útszakaszon. A történtekről a Budapesti Autósok tett közzé videót a YouTube-on.

A felvételen az látszik, hogy a Bogdánfy úton, a Petőfi híd felé tartó sávban egy zöld futárkocsi (amilyet a DoDo nevű, Magyarországon is szolgáltató cseh futárcég is használ) áll a biciklisávon és mellette két férfi, egy gyalogos és a kocsi sofőrje verekedik, cseppet sem visszafogottan.

Nem tudni, hogy mi váltotta ki az incidest, a videó egy pontján a gyalogos az út sávjait elválasztó betonszigeten lévő kresztáblára mutogat. Az itt lévő, veszélyt jelző tábla arra figyelmezteti az autósokat, hogy az úton esetleg gyalogosok kelhetnek át, ezért vezessenek figyelmesen.


A verekedés során a gyalogos kétszer is a földre került. Először át is esett a szembejövő sávba, alaposan ráijesztve egy épp érkező autósra, aki félre is rántotta a kormányt.

Az már csak hab a tortán, hogy miközben a verekedés miatt feltorlódik a Petőfi híd felé haladó autósor, bal oldalról egy fehér furgon áthajtott a betonszigeten és a szembejövő sávban előzte a sort.

 

#Baleset-bűnügy#verekedés#buda#gyalogos#futár

Címlapról ajánljuk