Baleset-bűnügy

Titokban saját unokahúga zsarolta a szerelmes nagybácsit, aki még a vérplazmájáért kapott pénzt is kövek alá rejtette

rtl.hurtl.hu

2022. október 22. 17:35

Hárommillió forintot zsarolhatott ki saját unokahúga egy várpalotai férfitól. A zsarolás azután kezdődött, hogy a nagybácsi beleszeretett a vele egy fedél alatt élő unokahúg egyik barátnőjébe. A névtelen zsaroló azzal fenyegette a férfit, hogyha nem fizet, szerelmét külföldre költözteti, és nem látja többé. A nagybácsinak hol egy sufniba, hol egy kő alá, hol a temetőkapuhoz kellett letennie a pénzes zacskókat. A megzsarolt férfi azt mondta Híradónknak, hogy unokahúgát folyamatosan támogatta, nem gondolta volna, hogy pont ő zsarolja.

A gyanúsított vékony, törékeny alkatú, 23 éves nő négy gyermek anyukája. Feltehetően tőle kapta Csalló Róbert nyolc hónapja az első üzenetet, melyben hatvanezer forintot követeltek tőle. A pénzt minden alkalommal egy zacskóba kellett tennie és különböző rejtekhelyekre dugnia: sufniba, vagy egy féltégla alá.

Mint a rendőrségtől megtudtuk, egy közösségi oldalon küldött üzenetekkel kényszerítették a férfit, hogy különböző pénzösszegeket biztosítson zsarolójának, „annak fejében, hogy egy érzelmileg hozzá közelálló nőt és annak gyermekét ne vigyék külföldre”.

Ez a nő a nagybácsi unokahúgának egyik barátnője volt, akibe Róbert beleszeretett. A férfi szerint ezt sokan nem nézték jó szemmel, és egyre durvább üzeneteket kapott.

Heti szinten 50-60 ezer forintokat kellett elhelyeznem, az összes maszek pénzemet. Vérplazmázni jártam több alkalommal, azokat a pénzeket is.

– mondja Róbert, aki feljelentést tett, de ő lepődött meg a legjobban, amikor megjelentek a rendőrök a házukban. Az unokahúgáért jöttek, aki ugyanott lakik, mint ő. 

Szerinte ugyanakkor a rendőrök még nem találtak meg minden felelőst.

Amennyiben az unokahúgom a hibás, ezt egyedül nem tudta elkövetni, kellett neki egy segítő, mert annyi esze nincsen.


A huszonhárom éves nő nemrég hozta világra negyedik gyermekét. Nagybátyja azt mondta, hogy mindenben segített neki, ha kért, adott pénzt is. Nem vette észre, hogy a nyolc hónap alatt tőle kizsarolt hárommillió forint hozzá került volna.

 A zsarolással gyanúsított nő most rendőrségi fogdában van. Kezdeményezték a letartóztatását, amiről vásárnap döntenek.

#Baleset-bűnügy#bűnügy#várpalota#zsarolás#unokahúg#3 millió#Videó

Címlapról ajánljuk