Baleset-bűnügy

Három jó oka is volt a rendőrautóval ütköző sofőrnek a menekülésre

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. október 20. 11:49

Egy férfi szabálytalan sávváltás közben ütközött neki egy járőrautónak, de nem állt meg, hanem elszáguldott. Az üldözés végén egy szekrény alól húzták ki a rendőrök.

Szabálytalan sávváltás miatt járőrautónak ütközött egy férfi a Tatát Szomóddal összekötő úton október 19-én késő délután, olvasható a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében. A balesetet okozó sofőr nem állt meg, hanem nagy sebességgel elhajtott a helyszínről.

A rendőrök követték az autóját, de amikor utolérték, a sofőr kiszállt és elszaladt. A rendőrök végül egy közeli fogadóban találtak rá, a férfi egy szekrény alatt próbált elrejtőzni az őt kereső rendőrök elől.

Hamar kiderült, hogy több oka is volt a menekülésre. Egyrészt ittas volt, amikor a balesetet okozta, másrészt jogosítványa sem volt, harmadrészt pedig egy bírósági és egy szabálysértési körözés is érvényben volt ellene.

A 41 éves férfit őrizetbe vették, ellene az ittas járművezetés és az általa elkövetett szabálysértések miatt több eljárás is indult.

Nyitókép: Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság / police.hu

#Baleset-bűnügy#baleset#bűnügy#jogosítvány nélkül#karambol#rendőrautó#körözés#menekülés#részeg autós

Címlapról ajánljuk