Baleset-bűnügy

Nemibeteg lett egy nő, miután egy takarító elképesztően undorító dolgot művelt a munkahelyi kulacsával

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. október 18. 20:40

Az 54 éves áldozat egy houstoni orvosi rendelőben dolgozott, ahol egy 50 éves férfi volt az éjszakás takarító – tőle kapta el a gyógyíthatatlan kórt.

Egy houstoni, két lányt nevelő, férjezett nő azt állítja, hogy gyógyíthatatlan szexuális úton terjedő betegséggel fertőződött meg, miután egy gondnok megfertőzte a kulacsát a munkahelyén.

Az ABC13 riportja szerint a történtek miatt az 50 éves Lucio Diazt szeméremsértő támadással és halálos fegyverrel elkövetett súlyos testi sértéssel vádolják.

Az 54 éves nő kálváriája akkor kezdődött, amikor augusztusban bűzt érzett az alkalmazottak vízadagolójában az orvosi rendelőben, ahol dolgozik. Ezt követően megfogadta, hogy csak olyan vizes palackokból fog inni, amelyeket magával hozott a munkahelyére.

Szeptember végén aztán húgyszagot érzett a saját vizes palackján is. Gyanúját a vizeletvizsgálat megerősítette. Ezután vett egy kémkamerát, hogy kiderítse ki volt aki vizelettel szennyezi a palackját. A kamera pedig lebuktatta az éjszakás takarítót.

Elővette a péniszét, majd beletette az üvegembe, gyakorlatilag leöblítette a vízben

– magyarázta a nő ABC13-nak.

A nő egy meg nem nevezett, gyógyíthatatlan, szexuális úton terjedő betegséget (feltehetően nemi szervi herpeszt) kapott el a férfitól. A takarítón elvégzett orvosi tesztek ezt igazolták is:

Olyan nemi betegséget kaptam tőle, ami életem végéig megmarad. Ezen semmi sem fog változtatni. Semmi sem fogja jobbá tenni számomra. Életem hátralévő részében óvatosnak kell lennem.

A mexikói Lucio Diaz a Bevándorlási és Vámhivatal őrizetében van, bevándorlási és munkavállalási státusza tisztázatlan. Az áldozat szerint Diaz még azután is tovább dolgozott az épületben, hogy a vezetőséget értesítették. A houstoni rendőrség nyomozói szerint nem kizárt, hogy Diaz több embert is megfertőzhetett, ebben az esetben további vádakkal nézhet szembe.

„Azt akarom, hogy ez az ügy bíróság elé kerüljön. Azt akarom, hogy leleplezzék, hogy ki is ő valójában, és azt akarom, hogy megfizessen azért, amit velem tett, és aztán toloncolják ki” – mondta az áldozat az ABC13-nak.

Nyitókép: ABC13

#Baleset-bűnügy#egyesült államok#texas#houston#bűnügy#munkahely#orvosi rendelő#kulacs#víz#nemi betegség

Címlapról ajánljuk