Baleset-bűnügy

Fejér megye lordjait forgatták Etyeken? Nem, csak ittasan vezetett az autójával ugrató sofőr

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. október 18. 17:34

A sötétedés után készült videón az látható, hogy egy autós az Alcsúti úton egy enyhe bal kanyart látványosan kiegyenesít a szalagkorlát segítségével.

Október 7-én, este nyolc után súlyos közelekedési baleset történt Etyeken, az Alcsúti úton. A Budapesti Autósok YouTube-csatornáján közölt videón az látszik, hogy egy Biatorbágy felől, Alcsútdoboz felé hajtó autós ráhajt az enyhén balra ívelő út jobb oldalán lévő szalagkorlátra, autójával ugrat egy kicsit, majd az út melletti lejtőn lebucskázik, hossztengelye körül egyszer megpördülve.


„A sofőr nem azért nem szállt ki, mert nem nyílt ki az ajtó, hanem azért, mert szinte nem tudott állni. A helyszínt elhagyta gyalogosan, a kiérkező rendőrök hamar megtalálták és ittas vezetésért előállították” – írta a videó beküldője, aki szerint a balesetben kisebb személyi sérülés is történt. A videó alapján feltételezhető, hogy a sofőr mellett ülő utas sérülhetett meg, a videón jól látszik, hogy amikor az autó végül megállapodik, ő a fejével kitörte a jobb oldali ajtó üvegét.

A baleset helyszíne:

#Baleset-bűnügy#baleset#etyek#fejér megye

Címlapról ajánljuk