Baleset-bűnügy

Beállt az agyhalál a Sopronban kerékpárjával munkagödörbe zuhant férfinál

rtl.hurtl.hu

2022. október 14. 8:15

A férfi hazafelé tartott a munkahelyéről, amikor belezuhant a gödörbe. Súlyos fejsérüléseket szenvedett.

Az agyhalál állapotába került az a 36 éves férfi, aki még múlt pénteken zuhant egy munkagödörbe a siófoki Balfi úton és súlyos fejsérüléseket szenvedett. Jelenleg gépek tartják életben, hogy a szerveit donorként felhasználhassák, írta meg a Kisalföld.

A lap szerint kábelcserét végeztek a Balfi úton, és ezért ásták ki a mély árkot, amely teljesen kettészelte a kerékpárosok által is használt járdát. A férfi hazafelé tartott a munkahelyéről, amikor belezuhant a gödörbe a biciklijével. Súlyos fejsérüléseket szenvedett, kórházba szállították.

Kedden kaptam a kórházból a hírt, hogy a fiamnál sajnos beállt az agyhalál. Gépek tartják életben, hogy a szerveit más betegek megkaphassák

– nyilatkozta a lapnak a férfi édesanyja, aki szerint egy orvos azt mondta neki: amikor fia bekerült a kórházba, még magánál volt, beszéltek vele.

Aztán rosszabbodott az állapota, újraélesztették, majd gépekre kellett tenni, végül pedig kedden közölték a borzasztó hírt

– mondta az édesanya. Egyfajta megnyugvást jelent a számára, ha valaki másban tovább élnek majd a fia szervei, tette hozzá.

Nyitókép: illusztráció – Fotó: Balogh Zoltán / MTI

#Baleset-bűnügy#agyhalál#sopron#munkagödör

Címlapról ajánljuk