Baleset-bűnügy

Most egy nagykőrösi maszturbálót fogott a rendőrség

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 24. 14:35

Szeméremsértés miatt folyik ellene eljárás. 

Egy megbotránkozott édesanya telefonált segítségért a rendőrségre 2022. szeptember 20-án délután. Lánya iskola után egy nagykőrösi parkban beszélgetett két barátnőjével, amikor egy ismeretlen férfi lépett oda hozzájuk. 

Kezdetnek egy cigarettát kért, majd arra kérte a tiniket, feküdjenek mellé az egyik hintában. A lányok nem álltak kötélnek, mire a középkorú férfi letolta a nadrágját elővette a nemiszervét és önkielégítést végzett. A fiatalok elmenekültek a helyszínről.

A férfi letolt nadrággal egy darabig követte őket, egy bokornál befejezte az önkielégítést, majd visszasétált a padon hagyott táskájához.

A helyi rendőrök forró nyomon indultak a jelzésre, másnap korán reggel kopogtattak 46 éves B. Tamás nagykőrösi házának ajtaján, elfogták és előállították. A férfi kihallgatásán a gyanúsítás szövegében foglaltakat megértette, de vallomást nem tett. 


A Nagykőrösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szeméremsértés megalapozott gyanúja miatt folytatja le vele szemben a további eljárást – írja a rendőrség

Nemrég egy pesterzsébet játszótéren zaklatott két kislányt egy férfi, augusztusban pedig egy HÉV megállóban történt hasonló eset. 

Az rtl.hu-n nemrég egy gyűjtést közöltünk Magyarország legvadabb köztéri szexjeleneteiről. Ebből természetesen nem hagyhattuk ki a kőbányai szopófantom néven elhíresült férfit sem, aki 2018 augusztusában, az éjjel közepén szájjal elégített ki egy földön fekvő hajléktalant Kőbányán, az erről készült videófelvétel pedig hamar körbejárta a magyar internetet.

Nyitókép: Police.hu 

#Baleset-bűnügy#zaklatás#nagykőrös#rendőrség#szatír#maszturbálás

Címlapról ajánljuk