Nem adtak cigarettát és alkoholt a gyerekek, rájuk támadt egy férfi TatabányánRúgni is próbált, de ittas volt.
Baleset-bűnügy

Nem adtak cigarettát és alkoholt a gyerekek, rájuk támadt egy férfi Tatabányán

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 19. 14:02

Rúgni is próbált, de ittas volt. 

A súlyos testi sértés bűntettének kísérlete és garázdaság vétsége miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki kétszer is agresszív volt azokkal szemben, akik kérését nem teljesítették, írta meg az ügyészség honlapján

A vádirat szerint az ittas férfi 2021. március 15-én Tatabányán egy férfitól pénzt kért, de nem kapott, ezért ököllel az arcán megütötte. Az ütéstől a sértettnek orrvérzése lett,  a cselekmény alkalmas volt nyolc napon túl gyógyuló orrcsonttörés okozására.

Ezután az elkövető a buszmegállóban egy kiskorú férfitól és a baráti társaságától cigarettát kért, illetve arra kérte őket, hogy vegyenek neki alkoholt. A társaság tagjai a kérést megtagadták, a kiskorú férfi felhívta az elkövetőt arra, hogy menjen onnan, vagy kihívja a rendőrséget. Ekkor az elkövető a kiskorú férfi ruházatát a felső testén megragadta és bal fülénél ököllel megütötte, majd belerúgott a bal lábába. Ezután a férfi jobb lábával rúgott a kiskorú férfi felé, azonban azt elvétve a szintén ott álló kiskorú lány bal lábát találta el. A két kiskorúnak sérülése nem keletkezett.

A garázda férfit a rendőrség a buszmegállóban fogta el, az elfogást térfigyelő kamera rögzítette, ennek felvételét az ügyészség honlapján nézheti meg.

Nyitókép: Magyarország Ügyészsége

#Baleset-bűnügy#kiskorú#cigaretta#alkohol#tatabánya

Címlapról ajánljuk