Baleset-bűnügy

Ha a gödi nőn múlik, az általa elgázolt biciklis akár meg is halhatott volna

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. augusztus 31. 10:24

A nő szombaton autójával elütött egy férfit, kiszállt, a biciklit odébb vonszolta, majd a súlyos sérültet az úton hagyva elhajtott.

Cserbenhagyásos gázolás történt szombaton Gödön, a rendőrség két napon belül elfogta a sofőrt, derül ki a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleményéből.

A baleset a Szent István utcában történt augusztus 27-én délután: a Bajcsy-Zsilinszky utcai kereszteződésben egy autós nem adta meg az elsőbbséget, és elütött egy biciklis férfit.

A sofőr kiszállt az autóból, a megrongálódott kerékpárt arrébb vonszolta, majd visszaült kocsijába és elhajtott, anélkül, hogy a földön fekvő súlyos sérülthöz mentőt hívott volna.

Az elgázolt biciklist, egy 45 éves bonyhádi férfit később súlyos nyak, fej és térdsérülésekkel vitték kórházba.

Ha a gödi nőn múlik, az általa elgázolt biciklis akár meg is halhatott volna
A baleset helyszíne – Fotó: Pest Megyei Rendőr-főkapitányság / police.hu

A környéken lakókat kikérdező rendőrök hamarosan kiderítették, hogy ki lehetett a cserbenhagyó gázoló: egy 51 éves helybéli nő. Augusztus 29-én, hétfő délelőtt épp érte indultak, amikor az asszony besétált a rendőrségre, és feladta magát.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a nő ellen segítségnyújtás elmulasztása bűntett miatt indított eljárást. Gyanúsítotti kihallgatásán felelősségét elismerte, tettére nem tudott magyarázatot adni a rendőröknek.

Nyitókép:  Pest Megyei Rendőr-főkapitányság / police.hu

#Baleset-bűnügy#gázolás#cserbenhagyásos gázolás#cserbenhagyás#cserbenhagyó gázoló#göd#biciklisgázolás

Címlapról ajánljuk