Baleset-bűnügy

Rejtélyes levelet kapott a puszta kézzel megvakított nő családja

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 27. 12:18

Gabriella testve lelkileg és fizikailag is összetört, az eset óta leszázalékolták, pedig jelenleg az egész családot neki kéne eltartani.

Lakatos Gabriellát bosszúból párja, Gy. Attila puszta kézzel megvakította. A brutális bántalmazásról korábban mi is írtunk.

Ököllel, tenyérrel bántalmazott, és egy szobabútor üvegét is kitörte, amivel össze akart vagdosni. De fojtogatott is, az orromból, számból is jött a vér. Másnap egy baltanyéllel esett nekem, egy partvissal, széles fadarabbal folyamatosan kínzott, de ököllel is, ahogy jól esett neki

 – mondta a nő korábbi élettársáról.

Volt egy egy méteres bárdja, amivel le akarta vágni a fejemet, és senki nem állította meg

– tette hozzá.

A Blikk azt írja, hogy az ügyben előkerült egy tanu, aki szerint több ember is segíthetett volna Gabriellán. A nőt megcsonkító Gy. Attila egyik közeli ismerőse a közelmúltban egy levelet juttatott el az áldozat családjának, amiben eddig új információkat közölt az esettel kapcsolatban. A tanú azt írta, hogy a tragédia napján több ember is segíthetett volna, de senki nem tett semmit.

A férfi Gy. Attila mellett vagy helyett egyéb elkövetőket is megnevez, akik nem szerepeltek gyanúsítottként az eljárásban

– mondta Lakatos Róbert, az áldozat testvére a lapnak.

A férfi elmondta, hogy hónapokig virrasztott, hogy védje családját Gerincműtétre vár, de epilepsziás rohamok is gyötrik. Már a munkáját sem tudja megfelelően elvégezni, lelkileg és fizikálisan is összeomlott az eset óta. Lakatos Róbertet azóta leszázalékolták, rokkant nyugdíjas lesz. A család időközben beadta az állami kárenyhítésre is a pályázatot, hogy csökkentse a rájuk háruló terheket.

Jelenleg neki kell gondoskodnia négy kiskorú gyermekről, a testvéréről, Gabrielláról és a nő kislányairól is.

A Blikk azt írja, hogy Gabriella nem szívesen használja a fehér botot és szereti, ha vaknak nevezik, de saját bevallása szerint már kezdi elfogadni a helyzetet. Jelenleg szakember segítségével próbálja feldolgozni a bántalmazás okozta testi és lelki sérüléseket. A nőnek vannak tervei is, szeretne megváltozott munkaképességű embereken segíteni. Az esettel korábban az RTL Híradó is foglalkozott:


Nyitókép: RTL Híradó

 

#Baleset-bűnügy#lakatos gabriella#szem#megvakított##bántalmazás#csonkítás

Címlapról ajánljuk