Baleset-bűnügy

Legalább százszor tett magáévá egy tinilányt R. Kelly – kitálalt a szexuálisan bántalmazott nő

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 19. 11:44

Vallomása szerint 13 éves korától fogva éveken keresztül bántalmazta szexuálisan az amerikai énekes.

z Elkezdődött Robert Sylvester Kelly második szövetségi pere Chicagóban, ahol egy nő azt vallotta, hogy tizennyolc éves koráig bezárólag az énekes legalább százszor létesített vele szexuális kapcsolatot. R. Kelly egyébként 13 büntetőeljárással néz szembe, többek között kiskorúak szexuális tevékenységre való csábításával, gyermekpornográfiával és az igazságszolgáltatás akadályoztatásával, írja a BBC.

A most 37 éves nő azt állítja, hogy még csak 13 éves volt, amikor elkezdődött a „helytelen” kapcsolata R. Kellyvel, és 15 éves volt, amikor az első szexuális aktusra sor került közöttük. Az énekes több aktust videóra is rögzített, az egyik felvételen feltehetőleg az látszik, hogy a férfi pénzt ad át a lánynak. A nő, aki Jane néven szerepel a hírekben, azt mondta, hogy attól tart, Kelly nyilvánosságra hozza a felvételeket, és prostituáltnak állítja be őt. Az ügyészek szerint négy videó készült Jane-nel, amelyeknek egy részét meg is fogják mutatni az esküdteknek.

Az énekes-dalszerző egyébként már elkezdte letölteni 30 éves börtönbüntetését, mivel szexuális kereskedelemért és zsarolásért már elítélték tavaly. Ügyvédei ragaszkodnak ahhoz, hogy Kelly nem szörnyeteg, ezért tisztességes eljárást követelnek neki. Továbbá elutasították a vádakat is, mert szerintük a tanúk egy része egykori bűnözőkből áll, akik a vallomásukért cserébe mentelmi ügyleteket kötöttek az ügyészekkel.

Nyitókép: Gettyimages

#Baleset-bűnügy#r. kelly#bántalmazás#fiatalkorú#szexuális visszaélés#tárgyalás#kislány#tinilány#szex

Címlapról ajánljuk