Baleset-bűnügy

A HÉV-megállóban maszturbáló férfi azt mondta, kórházban lévő gyereke miatt „kibukott, és kikapcsolt az agya”

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 19. 12:46

A kerepesi polgármester szerint az általa közzétett videó alapján találták meg a férfit, a rendőrök szerint a nyomozás során akadtak rá.

Mint korábban megírtuk, elfogta a rendőrség azt az embert, akiről a kerepesi polgármester videót tett közzé. A felvételen a férfi a szilasligeti HÉV-megállóban önkielégítést végez.

Gyuricza László egy Facebook-kommentben azt írta, hogy privát üzenetben jelentkezett egy személy, aki felismerte az általa közzétett videón szereplő férfit, a rendőrség ennek alapján találta meg az elkövetőt.

A rendőrség viszont azt írja honlapján, hogy a nyomozók a környék üzleteit, vendéglátóhelyeit végigjárva, tanúkat kutatva térképezték fel a férfi mozgását, és az elemző-értékelő munka során jutottak el egy Nógrád megyei kistelepülésre, ami a pásztói járáshoz tartozik. A kállói rendőrök csütörtökön este fogták el a 38 éves O. Ferencet, akit szeméremsértés vétségével gyanúsítottak.

A férfi beismerte tettét, de nem tudott rá magyarázatot adni, azt állította, hogy a kórházban lévő gyereke miatt „kibukott, és kikapcsolt az agya”. Tettét azóta megbánta.

A rendőrök kezdeményezik bíróság elé állítását.

 

#Baleset-bűnügy#szeméremsértés#maszturbálás#kerepes#hév#elfogás

Címlapról ajánljuk