Baleset-bűnügy

Egy férfi nyakon lőtt egy nőt, de a golyó végül a férfit ölte meg

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 1. 11:03

Bizarr halálesetről számolt be a texasi Dallas város rendőrsége. 

Meghalt egy 26 éves férfi, miután nyakon lőtt egy nőt az amerikai Texas államban található Dallas városában, de a távozó golyó őt is megsebesítette – jelentette a helyi sajtó, a városi rendőrségre hivatkozva. A nőt közben még aznap haza is engedték a kórházból – közölte a WFAA televízió.

A dallasi rendőrség közlése szerint szombaton, helyi idő szerint késő délután kaptak bejelentést egy lövöldözésről egy társasházban, de amikor kiérkeztek a helyszínre, nem találtak ott senkit. A rendőrök csak nagyon sok vért láttak, valamint vérnyomokat.

Nagyjából ugyanebben az időpontban egy közeli kórházból jelentették, hogy találtak egy férfit és egy nőt egy autóban, akik lőtt sérülést szenvedtek. A rendőrség megállapította, hogy a sérültek a társasházban történt lövöldözés áldozatai.

Az első vizsgálatok szerint a 26 éves Byron Redmon a lakásban nyakon lőtte a nőt, majd a golyó átment a nő testén, és lábon találta a férfit – közölte a rendőrség. 

A hatóságok a WFAA televíziónak elmondták, hogy a férfi a kórházban belehalt sérülésébe. A meg nem nevezett nőt közben még aznap haza is engedték a kórházból, miután ellátták sérüléseit.

A rendőrség egyelőre nem hozott nyilvánosságra több információt az esettel kapcsolatban, és közölték, hogy az ügyben még folytatják a nyomozást. Így arról sem nyilatkoztak, hogy egészen pontosan hogyan is találta lábon a golyó Redmont, miért történt a lövés, és a két ember milyen kapcsolatban volt egymással. 

Nyitókép: Illusztráció. Fotó:  Khosrork / GettyImages

 

#Baleset-bűnügy#lövöldözés#golyó#lövedék#bizarr#dallas#texas#egyesült államok

Címlapról ajánljuk