Baleset-bűnügy

Felakasztva találtak meg egy várandós nőt Nyírpilisen – A rendőrség szerint öngyilkosság történt, de a falusiak másra gyanakszanak

rtl.hurtl.hu

2022. július 29. 8:10

A helyiek biztosak abban, hogy Mariann nem lett öngyilkos.

Összefogott Nyírpilis, hogy lebuktassák F. Pált, aki szerintük felakasztotta párját, a várandós Mariannt. A rendőrség szerint öngyilkosság történt, de a helyiek biztosak abban, hogy nem ez az igazság, írja a Bors.

A lap felidézi: F. Pál a rejtélyes haláleset másnapján baltával támadt nevelőapjára. A lapnak egy lakos azt mondta Mariannról:

Áldott állapotban volt, nagyon várta a kicsit, így kizártnak tartom, hogy maga ellen fordult volna, méghozzá ilyen borzalmas módon. Egyszerűen nem tudom róla ezt elhinni

A helyiek szerint F. Pál egy agresszív férfi, és sokan a kapcsolatot sem nézték jó szemmel. Mariann halála után a férfi rátámadt nevelőapjára: a 65 éves férfit kétszer is baltával ütötte meg, majd fogta magát, és elmenekült. Ezután a helyiek valóságos hajtóvadászatot indítottak ellene, és rendőrkézre kerítették.

Végül emberölés kísérlete miatt tartóztatták le a rendőrök, és kezdeményezték is előzetes letartóztatását. A Bors kérdésére elmondták, hogy Mariann halálának ügyében nem találták idegenkezűség nyomát, az esetet közigazgatási eljárás keretei között vizsgálják.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!

 

#Baleset-bűnügy#rendőrség#hajtóvadászat#nyírpilis#várandós#öngyilkosság#gyilkosság

Címlapról ajánljuk