Baleset-bűnügy

A pizza mellett drogot is árult egy futár Budaörsön

rtl.hurtl.hu

2022. július 25. 8:18

Sz. Ádám elmondta, hogy nem kereskedett a kábítószerrel, csak kisegítették egymást.

A rendőrök 2021. szeptember 22-én délután kopogtattak a 25 éves Sz. Ádám otthonának ajtaján, ahol elfogták, majd őrizetbe vették. A gyanú szerint a fiatal férfi futárként nemcsak pizzával szórta a környéket, hanem droggal is. A házában növényi anyagmaradványt találtak, amiről a szakértő megállapította, hogy kábítószernek minősül.

A 25 éves férfi kapcsolatrendszerének és ügyfélkörének feltérképezése után további négy embert fogtak el.

A budaörsi nyomozók egy 27 éves zsámbéki férfitől egy tő kábítószert tartalmazó növényi egyedet, egy 36 éves monostorpályi férfitől egy csomag, bruttó 1,21 gramm kábítószert tartalmazó fehér port, egy 30 éves bicskei férfitől egy kézi növényi őrlőt, benne kábítószert tartalmazó növényi ágvégződést, illetve egy 23 éves zsámbéki fiataltól bruttó 32,75 gramm növényi törmeléket, bruttó 23 gramm növényi ágvégződést, bruttó 112,8 gramm növényi törmeléket foglaltak le.

A négy fogyasztó elfogásakor pozitív gyorstesztet produkált, ezért velük szemben kábítószer birtoklása vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

írja a Police.hu.

A 25 éves Sz. Ádám a kihallgatáson bevallotta, hogy kinek, hány alkalommal adott kábítószert. Állítása szerint soha nem azért, hogy kereskedjen vele, hanem úgymond kisegítették egymást, amikor valamelyiküknek szükség volt a cuccra. Panasszal élt az ellen, hogy ő kereskedne a kábítószerrel, a birtoklást elismerte.

Nyitókép: illusztráció / Getty Images

#Baleset-bűnügy#pizza#drog##marihuána#futár#budaörs

Címlapról ajánljuk