Baleset-bűnügy

Egy férfi fegyverrel követelte két nőtől Amerikában, hogy köszönjék meg neki, amiért kinyitotta előttük az ajtót

rtl.hurtl.hu

2022. július 19. 16:49

Aztán a hatóságokkal sem működött együtt, így már hivatalos személy elleni erőszakkal is vádolják.

A hamdeni rendőrség tájékoztatása szerint egy 25 éves connecticuti férfi szombaton fegyvert rántott két nőre, mert nem köszönték meg neki, hogy kinyitotta előttük az ajtót – írja a Newsweek. A rendőröket szombaton délután 15 óra 15 perc körül riasztották egy Family Dollar üzlethez.

A Hamdeni Rendőrkapitányság közleményben közölte, hogy a bejelentés szerint a férfi fegyvert szegezett két vásárlóra az üzlet előtt.

Amikor a rendőrök megérkeztek a helyszínre, egy szemtanú azt mondta a rendőrségnek, hogy a fegyveres, akit később Joshua Murray-ként azonosítottak, fegyvert fogott két vásárlóra. A beszámolók szerint Murray-t az mérgesítette fel, hogy a nők nem köszönték meg neki, hogy kinyitotta előttük az ajtót.

A rendőrök megtalálták a felfegyverkezett Murray-t, aki   ellenállt a letartóztatásnak, azonban személyi sérülés nem történt.

Murray-t engedély nélküli fegyvertartással, garázdasággal és hivatalos személy elleni erőszakkal vádolják. Várhatóan augusztus 2-án áll bíróság elé, 25 ezer dolláros óvadék fejében szabadlábon védekezhet.

Nyitókép: Hamdeni Rendőrség / Handout

#Baleset-bűnügy#usa#egyesült államok#fegyvertartás#fegyver#Bulvár

Címlapról ajánljuk