Baleset-bűnügy

Tizenkilenc autót karcolt meg kulccsal egy újpesti nő

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. július 8. 8:21

Az 59 éves K. Ágnes több százezer forintos kárt okozott, az autók „bűne” szerinte az volt, hogy magánparkolóban parkoltak.

A rendőrök a tett helyszínén elfogták azt a nőt, aki az elmúlt napokban több parkoló autót is megrongált Újpesten, a Gyertyaláng és a Fiumei úton, derül ki a Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteki híréből.

A rendőrségre július 5-én este nyolc körül érkezett bejelentés, hogy egy nő a IV. kerületben, a Fiumei úton a szabályosan parkoló autókat rongálja. A kiérkező rendőrök az 59 éves K. Ágnest a helyszínen elfogták. Kiderült, hogy a nő az elmúlt időszakban a környéken több autót is kulccsal megkarcolt.

A rendőrség szerzint a nő 2022. június 30. és július 5. között Újpesten, a Gyertyaláng és a Fiumei úton több szabályosan parkoló autóra lapot helyezett, amelyen a magánparkoló felirat szerepelt, vagy a kerületi éves parkolási matrica hiányára figyelmeztetett. Később visszatért a járművekhez, és összesen 19 autót kulcsával végighúzott. Minderről térfigyelő kamerák felvételei is árulkodnak.


A nő által okozott kár mértékét szakértő bevonásával vizsgálják, de a jelenlegi adatok szerint K. Ágnes több százezer forintos kárt okozott a járművekben.

A rendőrök K. Ágnest 19 rendbeli rongálás miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették és javasolták előzetes letartóztatásba vételét.

Nyitókép: police.hu

#Baleset-bűnügy#budapest#újpest#parkoló#autó#rongálás#kulcs

Címlapról ajánljuk